Під час весняних канікул у Києві пройшов традиційний шаховий фестиваль «Київська весна на Оболоні».  У змаганні взяло участь понад 200 шахістів з 16 регіонів України. У програмі фестивалю було передбачено декілька масових турнірів:
– «Опен» (усі бажаючі, 77 учасників); від нашої федерації приймали участь Сокур Віталій (набрав 4 очка і посів 47 місце) та Брусенцов Даніїл (набрав 3,5 очків та посів 55 місце).

– «А» (юнаки та дівчата 2002-2003 р.н., 42 учасника); від нашої федерації приймав участь Хорольський Тимофій (набрав 5,5 очків та посів 8 місце).

– «Б» (юнаки та дівчата 2004 р.н. та молодше, 92 учасника); від нашої федерації приймали участь Адонін Денис (набрав 6,5 очків та посів 7 місце), Востриков Ігор (набрав 5 очок, і посів 29 місце), Савченко Поліна (набрала 3 очка, і посіла 79 місце) та Фільченко Арсен (набрав 2,5 очків і посів 82 місце).

Турніри проводились за швейцарською системою, згідно правил Шахового кодексу FIDE у 9 турів з контролем часу 1 год. 30 хв. на партію кожному учаснику.

В загальному командному заліку команда Федерації шахів міста Обухів зайняла ХІІ місце набравши 21 очко. В команді грали Адонін Денис, Хорольський Тимофій, Востриков Ігор та Сокур Віталій.

В сімейних командних заліках з нашого міста були заявлені Востриков Ігор та Сокур Віталій, які набравши 9 очків зайняли 4 місце, за що отримали трофей Кубок за 4 місце. Кубки надавались з 1 по 6 місця. З чим їх і вітаємо.