У суботу, 18 травня відбувся цікавий захід: товариський матч юних шахістів Київської області з вихованцями столичного Шахового центру “Товариш”.

Київську область представляли шахісти з Обухова (у нашому складі був один представник Українки) та Білої Церкви, які на сьогодні є провідними центрами розвитку дитячих шахів у області.

Матч було організовано з метою отримання якісної ігрової практики юними шахістами області (якої нам постійно бракує) та налагодження дружніх відносин з колегами зі столиці.

Хлопці та дівчата зіграли по декілька партій по круговій системі: у старших групах – по три, у молодшій групі – по п”ять. Загальний результат матчу вийшов на користь господарів: 32-20.

Результати товариського матчуМатч пройшов у дружній атмосфері та завершився “солодким столом”.

Федерація шахів міста Обухів щиро дякує шаховому центру “Товариш” та ДЮСШ м. Біла Церква за підтримку ініціативи проведення дружньої зустрічі. Особлива подяка – Олегу Миколайовичу Ковалю (керівник ШЦ “Товариш”),  Дмитру Георгійовичу Семенову (тренер ШЦ “Товариш”) та Віталію Миколайовичу Кириченко (тренер ДЮСШ м. Біла Церква).

Сподіваємося, цей матч стане започаткує традицію проведення подібних подій.

Репортаж і фото з матчу очима пані Людмили Верем’юк, представниці Шахового центру “ТОВАРИШ”, – тут і тут.

Роберт Хорольський