У неділю, 25 березня розпочався XXII Міжнародний шаховий фестиваль «КИЇВСЬКА ВЕСНА -2013», який відбуватиметься в приміщенні Скандинавської гімназії. Змагання проводитимуться в 9 турів за швейцарською системою протягом шкільних весняних канікул (до 30 березня).

IMG_0410Основний ігровий зал

Минулого року юні шахісти Обухова уперше взяли участь у цьому змаганні. Приємним сюрпризом стала впевнена перемога Дениса Адоніна в турнірі “D”.

Цього року від Обухова в шаховому фестивалі беруть участь чотири юних шахісти:
Турнір “В” (2001-2002 р.н.): Єресько Владислав
Турнір “С” (2003-2004 р.н.): Адонін Денис, Хорольський Тимофій
Турнір “D” (2005-2006 р.н.): Востріков Ігор

Сергій і Владислав Єресько
Сергій і Владислав Єресько
Роберт і Тимофій ХорольськіРоберт і Тимофій Хорольські
Дмитро і Денис АдоніниДмитро і Денис Адоніни
Віталій Сокур та Ігор ВостріковВіталій Сокур та Ігор Востріков

Сьогодні відбулося офіційне відкриття турніру та перший тур. Перший день змагань виявився для нас вдалим – всі обухівські шахісти здобули перемогу. Завтра на них чекають сильніші ровесники. Бажаємо нашим хлопцям подальших успіхів! "Розбір польотів" з тренером Ігорем Рискалем

“Розбір польотів” по гарячим слідам з тренером Ігорем Рискалем

Шаховий фестиваль – це гарна нагода встановити контакти з представниками інших шахових шкіл і обмінятися досвідом. Сьогодні ми познайомилися з паном Кірілом Аннєнковим, керівником Дитячого шахового клубу ім. Б.В. Спасського (м. Санкт-Петербург, Росія). Пан Кіріл виявився прекрасним фахівцем у галузі дитячих шахів і цікавим співрозмовником. Він поділився з нами багатим досвідом організації життя шахового клубу, зокрема участі в міжнародних турнірах у різних країнах Європи. Ми бажаємо представницькій команді юних шахістів з Санкт-Петербурга вдало виступити на фестивалі.

Зустріч із п. Кірілом Аннєнковим, керівником Дитячого шахового клубу ім. Б.В. Спасского (м. Санкт-Петербург, Росія)Ігор Рискаль, Кіріл Аннєнков, Роберт Хорольський