Успіхи наших шахістів на Чемпіонаті Київської області з шахів (8-10 років) 2014 рік

З 14 по 16 лютого 2014 року,юні представники Федерації шахів міста Обухів приймали участь в чемпіонаті Київської області з шахів, в категорії до 8 років, та до 10 років. Змагання проходили під егідою Київської обласної федерації з шахів, в приміщенні ДЮСШ «Юність» в місті Біла Церква. Турнір проходив в 7 турів.

В цьому році Обухів представляли 9 юних шахістів: Адонін Денис, Бузило Назар, Сидоренчук Юля, Худолій Антон (до 10 років), а також Востриков Ігор, Лисак Максим, Савченко Поліна, Смовж Платон, Федоряченко Юля (до 8 років).

Вітаємо з вдалим виступом Вострикова Ігоря та Савченко Поліну в категорії до 8 років. Не зазнавши жодної поразки, вони впевнено виграли всі шахові партії, в результаті чого посіли перші місця серед юнаків і дівчат, і були нагороджені золотими медалями і дипломами. А також здобули право, як переможці, приймати участь в Чемпіонаті України з класичних та швидких шахів серед юнаків і дівчат віком до 8 років, який відбудеться в червні і Іллічівську.

Також хочеться відзначити хороший результат Адоніна Дениса в категорії до 10 років. Який завоював друге місце і отримав срібну нагороду і дипломом. Що дає також право стати учасником Чемпіонату України з класичних і швидких шахів до 10 років, котрий має відбутися в травні в Миколаєві.

Шахісти Обухова висловлюють вдячність організаторам чемпіонату, та вже знайомій шаховій громаді м. Біла Церква. Також хочу побажати призерам вдалого виступу на Чемпіонаті України з шахів, та добре підготуватись з їх незмінним тренером Ігорем Рискалем.