Протягом 10-12 лютого 2012 р. під егідою Київської обласної федерації шахів пройшов чемпіонат Київської області з шахів серед юнаків і дівчат у вікових групах до 8 і 10 років. Змагання традиційно приймала ДЮСШ «Юність» у Білій Церкві.

Цього разу обухівська команда складалася лише з трьох юних шахістів – Адоніна Дениса, Свиргуненко Яни і Хорольського Тимофія. Це було викликано тим, що всі сили Федерації шахів міста Обухів, вихованці якої мають честь представляти Обухів, були сконцентровані на проведенні великого Сімейного шахового турніру.

Тим не менше, вихованці тренера Ігоря Рискаля, який очолює міську федерацію шахів, виступили вдало. У вікових групах до 10 років Свиргуненко Яна посіла 4 місце у змаганнях дівчат, а Хорольський Тимофій – 7 місце в змаганнях юнаків.

Адонін Денис став чемпіоном області серед юнаків віком до 8 років. Приємно відзначити, що свою золоту медаль Денис завоював дуже впевнено, із значним відривом від решти призерів, взявши 6,5 очка із 7 можливих. Успіх юного шахіста не є випадковим, він ґрунтується на наполегливій праці в рамках шахової школи тренера Ігоря Рискаля.

Перемога нашого вихованця на чемпіонаті вчергове підтвердила на обласному рівні авторитет обухівського осередку дитячих шахів, який розвивається зусиллями міської шахової федерації.

На фото (зліва на право): Валентин Штика, голова Київської обласної федерації шахів, Деніс Адонін, Хорольський Тимофій, Ігор Рискаль, президент Федерації шахів міста Обухів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Fill out this field
Fill out this field
Будь ласка, введіть правильний email.